
Медові курячі крильця гриль
Хто сказав, що курячі крильця не смачні, тому що в них мало м'яса? При бажанні з них можна зробити чудову страву. Варто змастити їх медом - і смак відразу ж змінюється. Завдяки меду курячі крильця такі популярні, і багато хто любить їх саме в такому вигляді. Ми ж додамо, що подавати їх варто з овочами і якимось соусом для більш пікантного смаку. До того ж, зелень додасть страві літню свіжість і соковитість, а соус зробить крильця м'якішими. Зробіть легкий гарнір з картоплі, наприклад, і сміливо подавайте гостям за стіл. Запевняємо, що всі будуть просити поділитися рецептом цих м'яких крилець.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nasha Ryaba Appetizing Sweet Chili Chicken Wings
18 шт.
Chong Soy Sauce 1l
4 ст.
Garlic
1 зубчик
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
2 ст. л.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Litniy Med Honey 750g
2 ст. л.
Preparation steps
01
Крильця помити і обсушити. Змішати соєвий соус з часником, олією і вином, залити сумішшю крильця і маринувати їх, періодично перевертаючи, 2 години в холодильнику.
02
Мариновані крильця необхідно обсушити, поставити на електрогриль, смажити при максимальному нагріві 12 хвилин, час від часу перевертаючи.
03
Намастити крильця медом і смажити ще по 2 хвилини з кожного боку, перемкнувши гриль на режим середнього нагріву.
04
Подавати крильця гарячими зі свіжими овочами та зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores