Буряк по-корейськи - Image

Буряк по-корейськи

Number of servings: 12Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Якщо ви хочете здивувати своїх гостей незвичайною, пряною і гострої закускою, тоді ми пропонуємо вам свій варіант. Приготуйте буряк по-корейськи. Це завжди буде вигідний варіант. Така закуска завжди буде актуальною. Цей салат здатний стати родзинкою будь-якого святкового столу, оскільки він володіє неповторним смаковим букетом. Салат з буряка по-корейськи відмінно підійде до будь-якого столу і може поєднуватися з будь-якими стравами. Ви можете подати цей салат в якості закуски, а можете - як гарнір до страв з птиці або м'яса. До речі, такий зимовий салатик з буряка дуже корисний. Так як буряк допомагає швидшому засвоєнню жирних м'ясних страв і відновлює нормальне травлення.

Ingredients

Буряк

1 кг.

Перець червоний пекучий

0,5 ч. л.

Перець чорний

0,5 ч. л.

Часник

6 зуб.

Оцет

за смаком

Коріандр

1 ч. л.

Олія

3 ст. л.

Цукор

1 ст. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Буряк помити. Помістити в каструлю, залити водою і поставити варити. З моменту закипання варити 10 -15 хвилин. Вимкнути, залити холодною водою до повного охолодження.

02

Потім почистити і натерти на тертці для моркви по-корейски. Посипать цукром, сіллю і полити оцтом.

03

Потім для приготування заправки поставити сковороду з олією на вогонь і додати всі спеції і часник. Тушкувати 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Lo Mein

Lo Mein

1

30 min