
Полуниця в клярі
Що може бути смачнішим чим полуниця в клярі? Ніжні, червоні ягоди, що тануть у рідкому тісті та смажаться на вогні, так і просяться до рота знову і знову. Можете не сумніватись, таким десертом, ви здивуєте не лише своїх рідних та близьких, а й себе. Та не слід зупинятись лише на смакових якостях цього по-справжньому літнього плоду, адже букет його корисних властивостей може приємно здивувати вас. Здавна відомо, що в тому домі, де споживають цю ягоду, лікареві немає, що робити. Полуниця не лише своїм вітамінним комплексом підвищує імунітет, а й допомагає покращити пам'ять та апетит. Тому, готуйте цей десерт із задоволення і не пропустіть можливості насити свій організм корисними мікроелементами!
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
125г
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200мл
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст.л.
Salt Egypt
щіпка
Strawberries
500г
Aro Powdered Sugar 250g
для прикраси
Preparation steps
01
Просіяти борошно, додати жовток, цукор, сіль, добре перемішати вінчиком.
02
Продовжуючи збивати, повільно влити олію (1 ст.л.) і молоко, до отримання однорідного тіста. Помістити тісто в прохолодне місце на 1 годину.
03
Збити білки і обережно ввести в тісто рухами знизу-вгору.
04
Полуницю помити і викласти на паперовий рушник.
05
Масло розігріти, занурити полуницю в кляр і опустити в киплячу олію. Смажити у фритюрі до золотистого кольору.
06
Вийняти ягоди шумівкою, покласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.
07
Посипати цукровою пудрою і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores