
Печериці по-венесуельськи
Напевно цим рецептом зараз зацікавилися ті, хто просто жити не може без грибів. А ті, хто до них досить байдужі, не поспішайте йти. Повірте, цей рецепт може зацікавити будь-кого. Адже так швидко і легко приготувати гриби не виходило ще ніколи. Крім того, смажити шампіньйони ви будете з часником. А часник надає їм дуже насичений аромат, він багатий на різні вітаміни. Не кажучи вже про те, що це природний афродизіак. Так що печериці по-венесуельські можна приготувати до романтичної вечері на двох. Хоча і для сімейної трапези ця страва теж підійде. Головне, що ви приготуєте з душею і для своїх рідних дуже корисну страву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
500 г.
Garlic
2 зуб.
Vinegar 9% 1l
80 мл.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
120 мл.
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Bay Leaf 4g
за смаком
Vash Tsukor Sugar 10kg
за смаком
Preparation steps
01
Печериці помити. Часник очистити і подрібнити за допомогою преса. У сковороду покласти підготовлені гриби і часник, додати оцет, олію, перець, цукор, лавровий лист і сіль.
02
Закрити кришкою і поставити на середній вогонь. З моменту закипання, варити протягом 5 хвилин.
03
Готові грибочки остудити, покласти в банку і поставити в холодильник на 4 години.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores