
Картопляний салат по-весняному
Скільки б не казали про користь і шкоду картоплі, а посперечатися з тим, що в молодій картоплі ціла гора вітаміну С, не можна. Як і у редисці, і у зеленій цибулі. Так що навесні цей салат буде дуже доречним, що б поповнити свій організм вітамінами після зимового авітамінозу. Злегка підсмажені ароматні горіхи нададуть страві не лише незвичності смаку, але і підкинуть пару-трійку найпотрібніших саме вам корисних речовин, а в поєднанні із заправкою з гірчиці, меду і лимонного соку ви отримаєте просто незабутнє задоволення. Найприємніше, що такі кухонні експерименти дуже часто стають вашими найулюбленішими.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Young Potatoes
500г
Radish
300г
Walnut
100г
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
3 ст. л.
Auchan Green Onions Bundle 75g
50г
Vinnytsia Mustard 125g
1 ч.л.
Litniy Med Honey 750g
1 ч.л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю очистити і відварити. Поки гаряча нарізати на кружечки і залити маринадом із суміші рослинної олії, лимонного соку, гірчиці, меду і залишити на годину.
02
Цибулю подрібнити, редиску нарізати кружечками.
03
Горіхи підсмажити на сухій сковороді і подрібнити. З'єднати всі інгредієнти з картоплею, перемішати і подавати.
04
Крім редиски (або замість неї), до цього салату можна додати свіжий огірок і стебла селери.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores