
Картопляний салат з лососем
Будь-яка страва, яка містить рибу, стає для вас безцінним подарунком природи. Закономірно, що Всесвітня організація охорони здоров'я рекомендує вживати її не менше 2-3 раз на тиждень. Риба легко засвоюється, містить незамінні для нас мікроелементи, але найбільша її цінність у високому вмісті Омега-3-кислот, без яких людині просто не вижити. Лосось же, окрім усього вищепереліченого, має ще і чудовий смак, який надасть картоплі приємні смакові відтінки. І зовсім не зайвим тут виявиться і огірок, який додасть страві приємної свіжості і не підкине вам зайвих калорій.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Peeled Young Small Potatoes 1kg
5-7 шт
Lightly Salted Salmon
50г
Dill 70g
2 гілочки
Salt Egypt
за смаком
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст.л.
Deroni Dijon Mustard 200g
1 ч.л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч.л.
Preparation steps
01
Картоплю помити щіткою і відварити в підсоленій воді. Потім охолодити до кімнатної температури і нарізати кубиками. Якщо картопля дуже маленька, її можна залишити цілою.
02
Слабосолене філе лосося нарізати тонкими смужками, огірки - маленькими кубиками.
03
Змішати всі інгредієнти, заправити сумішшю із оливкової олії, гірчиці і лимонного соку. Посипати салат кропом і подавати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores