Корисний квас із вівса - Image

Корисний квас із вівса

Number of servings: 12Cooking time: 144 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ось тут назва напою дійсно говорить сама за себе, і ніби шепоче нам, що смакові властивості квасу, менш важливі за його корисність. Але, звичайно ж, ми не можемо сказати, що він не смачний, оскільки споживання квасу в літню спеку приносить максимум задоволення. Як бачимо, цей квас не лише може втамувати спрагу, а й наповнити ваш організм поживними речовинами. Це можливо завдяки використанню головного компонента - вівса. Ця рослина містить багато крохмалю, білків та жирів. Крім того, страви з ним є надзвичайно легкими, тому широко використовуються в дієтичному харчуванні. Такі позитивні відгуки про ключовий компонент квасу виводять його на перші місця серед прохолодних напоїв, а пошановувачі здорового способу життя можуть бути впевнені, що отримають максимум користі та задоволення від його споживання.

Ingredients

Овес

250 г.

Вода

3 л.

Цукор

125 г.

Preparation steps

01

Взяти овес и добре його промити.

02

Засипати овес у місткість потрібного розміру та додати цукру.

03

Добре перемішати, залити холодною водою і, накривши марлею, залишити на три доби.

04

Потім злити всю воду, залити новою водою і знову додати цукор. Після трьох діб бродіння квас буде готовим для споживання.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min

Корисний квас із вівса – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua