Куряче філе, запечене в беконі - Image

Куряче філе, запечене в беконі

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цим простим, універсальним рецептом приготування улюбленої курочки пропонуємо доповнити ваш кулінарний кошик. Дієтологами всього світу доведений факт, що м'ясо курочки є одним із самих дієтичних і характеризується великим вмістом легкозасвоюваних білків, вітамінів і мінералів. Запечене м'ясо курочки надзвичайно корисне, порівняно, наприклад, із смаженим, яке містить велику кількість холестерину. Застосування другого м'ясного продукту - бекону, додасть печеній курочці м'якості і ніжності і наповнить страву сильнішим і глибшим ароматом. А солодкий мед і кислий лимон нададуть страві колоритного і незвичайного смаку. Така швидка в приготуванні страва стане хорошим доповненням святкового столу.

Ingredients

Куряче філе

1 кг.

Бекон

20 смужок

Гірчиця

2 ст. л.

Мед

2 ст. л.

Лимон

4 ст. л.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 200°С. Куряче філе обсушити, нарізати смужками товщиною 1,5-2 см., завдовжки 7-8 см. Кожен шматочок загорнути в бекон і викласти в деко в один шар.

02

В окремій чашці з'єднати гірчицю, мед і лимонний сік. Перемішати і змастити курку маринадом.

03

Запікати в духовці 20-30 хвилин до повної готовності. Коли бекон підрум'яниться, вийняти деко з духовки і розкласти рулетики по тарілках.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Куряче філе, запечене в беконі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua