Салат з броколі і болгарського перцю - Image

Салат з броколі і болгарського перцю

Number of servings: 2Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Це один із салатів, які містять в собі лише корисні компоненти. У ньому немає ні майонезу, ні калорійних продуктів, які так шкідливі для організму. Навпаки, з'ївши такий салатик, ви отримаєте масу задоволення і корисних вітамінів. Адже чого вартий такий овоч як броколі! Це ж не просто овоч, це вже цілий вітамінний заряд для організму! Не варто розповідати про користь кольорової капусти - ви знаєте це і так. Нагадаємо тільки, що вона дієтична і в той же час дуже смачна. А разом з перцем і мигдалем виходить чудовий незвичайний смак, який сподобається всім вашим гостям. Таким салатом ви точно зможете їх здивувати.

Ingredients

брокколі

1шт

перець

1шт

лимонний сік

1 ст. л

обсмажений мигдаль

2 ст. л

цукор

за смаком

сіль

за смаком

Preparation steps

01

Перець нарізати смужками. Злегка обсмажити його на сковорідці (до м'якості) і викласти в тарілку.

02

Мигдаль дрібно посікти. Нарізати броколі, капусту свіжу краще попередньо потушити на невеликому вогні хвилини 2-3, а вже після цього обсмажити до м'якості.

03

Салат з броколі найкраще робити взагалі без рослинного масла, але якщо ви на ньому підсмажували, то потрібно дати маслу стекти в окрему тарілку.

04

Ще теплу капусту і перець змішати, полити лимонним соком і посипати тертим мигдалем. Відразу ж подавати на стіл (поки овочі не охололи).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з броколі і болгарського перцю – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua