Пиріг із цукіні - Image

Пиріг із цукіні

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Цукіні - це європейський сорт кабачків циліндричної форми. Молоді цукіні мають найкращі смакові якості і надзвичайно легко засвоюються організмом. Цукіні можна додавати в дитяче меню, в раціон харчування хворих, а також людей, що страждають від проблем з травленням. Завдяки легкій засвоюваності і низькій калорійності цукіні є одним з найпопулярніших овочів у дієтах для схуднення. Цукіні - це багате джерело калію, клітковини, фосфору і кальцію. Тому сьогодні з радістю представляємо вам рецепт пирога із цукіні. Ця страва нікого не залишить байдужим, через свою простоту і результат, які просто перевершують всі очікування. Спробувавши одного разу пиріг, ви будете готувати його дуже часто.

Ingredients

Цукіні

500 г.

Борошно

250 г.

Цибуля

1 шт.

Сир

300 г.

Яйця

3 шт.

Тертий пармезан

4 ст. л.

Вершкове масло

за смаком

Подрібнений базилік

2 ст. л.

Розпушувач

1 ч. л.

Сіль

1 ч. л.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Preparation steps

01

Борошно просіяти, змішати з розпушувачем, сіллю, перцем.

02

Додати яйця, масло, терті цукіні, подрібнену цибулину, тертий сир, базілік. Все перемішати.

03

Розігріти духовку до 200°С. Тісто викласти у змащену маслом форму. Поставити пиріг випікатися на 40 хвилин. Посипати пармезаном.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Пиріг із цукіні – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua