Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою - Image

Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою

Number of servings: 8Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

У Вас сьогодні абсолютно немає часу на приготування, а приготувати щось все одно треба? Це "щось" має бути смачним і ситним, але що називається стравою "на швидку руку"? Запропонований рецепт - для Вас. Процес набагато пришвидшиться, якщо у холодильнику є відварна картопля. Далі все легко і просто, а результат - бюджетна і легка у приготуванні страва, що не заважає їй бути смачною і апетитною. Саме ці якості і роблять запіканку-омлет із картоплею та ковбасою паличкою-виручалочкою для будь-якої господині.

Ingredients

Картопля відварна

300 г.

Ковбаса

100 г.

Сир

50 г.

Яйця

3 шт.

Молоко

3 ст. л.

Зелень

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю нарізати кружечками або скибочками товщиною не більше 0,7 см. Духовку нагріти до 200°C.

02

Форму для запікання змастити олією.

03

Першим шаром покласти частину картоплі (це основа). Наступним шаром викласти ковбасу, нарізану тонкими шматочками. Зверху посипати посіченою зеленню.

04

Далі шар картоплі. Для заливки збити яйця з молоком.

05

Посолити, поперчити і добре перемішати. Залити запіканку збитими яйцями.

06

Поставити запіканку в духовку на 30 хвилин. На великій тертці натерти сир і посипати запіканку зверху, знову поставити в духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився і зарум'янився.

07

Зверху можна посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запіканка-омлет із картоплею та ковбасою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua