Запечений хек у сметані і гірчиці - Image

Запечений хек у сметані і гірчиці

Number of servings: 3Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вживати рибу в запеченому вигляді дуже корисно, оскільки при такому способі обробки рибний продукт збереже усі свої корисні і цінні властивості. Хек же в запеченому вигляді вийде дуже легким і поживним. У знайомий нам смак запеченого хеку додадуть новий відтінок сметана і гірчиця. Що знадобиться від вас при приготуванні цього рецепту - пів години вільного часу і позитивний настрій. Вже не терпиться спробувати і поринути в кулінарну насолоду? Тоді дійте і користуйтеся нашим рецептом.

Ingredients for the recipe

Fried Hake
399.00 - 499.00

Fried Hake

per 1 kg

Ingredients

Fried Hake

700 г.

Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml

10 мл.

Lemon

1 шт.

KhMZ Sour Cream 20%

300 г.

Vinnytsia Mustard 125g

2 ст. л.

Garlic

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Dill 70g

за смаком

Preparation steps

01

Кріп обмити, обсушити і дрібно нарізувати. Часник очистити і пропустити через прес. Взяти сметану, лимонний сік і гірчицю і помістити все в одну миску. Поперчити, посолити і гарненько перемішати. Залишити соус і перейти до наступного етапу.

02

Свіжу рибку в першу чергу промити, очистити від луски. Обрізати плавники і вичистити нутрощі. Знову обмити. Викласти на рушник і обсушити.

03

Відокремити філе від хребта, зробивши при цьому надріз уздовж хребта. (Голову можна залишити для рибного бульйону)

04

Застелити фольгою невелику форму для запікання і обмазати маслиновою олією. Рибу посолити, поперчити і намазати раніше приготованим соусом. Усе змастити маслиновою олією.

05

Розігріти духовку до 180°C градусів і направити рибу запікатися хвилин 30, до утворення золотої скоринки. Прикрасити зеленню і шматочками лимона.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min