
Запечені нектарини з кисломолочним сиром
Пропонуємо вашій увазі прекрасний десерт. Запечені нектарини з кисломолочним сиром дуже доречно виглядатимуть навіть на святковому столі. Десерт своєю присутністю буде розбавляти солодкість і приторність інших солодких страв, пірожних і тортів. Звичайно, даний десерт теж солодкий, але ця солодкість трішки інша, ніж у торта, наприклад. Це фруктова і неймовірно корисна солодкість. Адже, нектарини - це багатющий за своїм хімічним складом фрукт. У ньому дуже багато заліза, вітаміну А, аскорбінової кислоти. Такий десерт дуже добре засвоїться також дитячим організмом. А ще він просто незамінний влітку, коли дуже хочеться чогось солодкого, але зовсім некалорійного.
Ingredients
Нектарини
4 шт.
Сир рікота
125 г.
Цукор
1 ст.л.
Гвоздика мелена
0,5 ч.л.
М'ята свіжа
3 стеблі
Цедра лимонна
2 ч.л.
Preparation steps
01
Нектарини помити, розрізати на дві частини, вийняти кісточки.
02
Викласти нектарини на деко, шкіркою вниз. Розігріти духовку до 180°C.
03
У мисці змішати сир з цукром, додати м'яту і лимонну цедру.
04
Чайною ложкою викласти сирну суміш у кожну половинку нектарина. Посипати зверху гвоздикою. Випікати 6-9 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores