Запечені млинці з жульєном під вершковим соусом - Image

Запечені млинці з жульєном під вершковим соусом

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо вам варіант ситного і смачного обіду. Запечені млинці з жульєном під вершковим соусом відрізняються особливим смаком та оригінальністю. Таку страву не дуже складно приготувати в домашніх умовах. Зате як ви порадуєте своїх близьких або раптом завітавших гостей, приготувавши дану страву. Адже, все в цій страві гармонійно поєднується. Млинці і печериці - це взагалі класика жанру. А якщо ще й приготувати такий прекрасний соус і запекти все в духовці - відтягнути за вуха ваших гостей буде неможливо. Ми вам рекомендуємо подавати таку страву в якості самостійної, трохи прикрасивши зеленню або овочами.

Ingredients for the recipe

Homemade Butter
605.00

Homemade Butter

per 1 kg

Ingredients

Homemade Butter

90 г.

7 Flour 1kg

1,5 ст. л.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 50гg

400 мл.

Eco Ground Nutmeg

0,5 ч. л.

Grana Padano 32% cheese

150 г.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g

250 г.

Chicken Fillet

250 г.

Chicken Egg C0 1pc

2 шт.

Entrepinares Goat Cheese

50 г.

Salt Egypt

за смаком

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Preparation steps

01

Помити і почистити шампіньйони. Нарізати гриби, цибулю і варене куряче філе невеликими кубиками.

02

Розтопити на сковороді 30 г. вершкового масла, додати нарізану цибулю, обсмажити до м'якості. Додати гриби, обсмажити до готовності.

03

Для приготування соусу, необхідно розтопити на сковороді 60 г. вершкового масла, додати борошно. Змішувати до тих пір, поки борошно повністю не вбере в себе масло. Додати 150 мл. вершків і курячий бульйон, що залишився від варіння курячого філе. Змішувати вінчиком до загустіння. Додати в соус 100 г. натертого твердого сиру. Змішувати до тих пір, поки сир не розтане.

04

У сковороду з грибами додати куряче філе і залити соусом з іншої сковороди. Перемішати.

05

Розігріти духовку до 180°C. На заздалегідь приготовані млинці розкласти начинку з грибів і м'яса, скатати в рулети. Нарізати на 3-4 частини, залежно від висоти форми для випікання. Змастити форму шматочком вершкового масла, викласти стоячи кожен рулет, щільно притискаючи один до одного.

06

Трохи збити 250 г. вершків з 2 яйцями, вилити суміш у форму з рулетами. Зверху викласти 50 г. тертого твердого сиру і 50 г. козячого, поламаного на шматочки.

07

Поставити форму в духовку на 20-25 хвилин, відразу ж подавати до столу.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min