
Яблука, смажені по-французьки
Пропонуємо Вам рецепт швидкого в приготуванні і простого, але дуже смачного й оригінального десерту "Яблука, смажені по-французьки". Яблука - чудовий продукт, про корисність якого знають, напевно, всі. Найпопулярніший фрукт в нашій країні доступний за ціною не тільки в сезон, але і в будь-яку пору року. Цей плід здоров'я, як часто називають яблуко, обов'язково повинен бути в раціоні кожної людини: в першу чергу, звичайно ж, в сирому вигляді, але і у вигляді соків, компотів, джемів, начинок для пирогів і інших всіляких страв. Порада: яблука для цього рецепта краще вибирати тверді з кислинкою. Шкірку з яблук обрізати не потрібно.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
800 г.
Top Grade Wheat Flour
25 г.
Homemade Butter
50 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
50 г.
Provence Lemons Tablecloth 120x136cm
1 шт.
Pumpkin Jam 420g
за смаком
Preparation steps
01
Очистити яблука від насіння, розрізати кожне на 4 частини.
02
Обваляти кожну четвертинку яблука в борошні, обсмажити на вершковому маслі.
03
Викласти яблука на тарілку, скропити лимонним соком, зверху прикрасити варенням. Подавати з вершками і/або морозивом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores