Віденський шніцель - Image

Віденський шніцель

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Страва має не даремно саме таку назву. Спочатку шніцель відносили до страв віденській кухні. Тому й саме слово "шніцель" німецького походження. Означає воно "відрізочок" або "скибочка". Шніцель дуже схожий на відбивні. Але й так само і має ряд відмінностей. По-перше, для шніцеля не обов'язково відбивати м'ясо, на відміну від відбивних (їх-то відбити обов'язково, зрозуміло навіть за назвою). А по-друге, шніцель має інший спосіб смаження. Його потрібно смажити у великій кількості олії, як у фритюрі. Тоді він буде мати свою знамениту золотисту скориночку від панірування. Шніцель можна подавати з будь-яким гарніром і салатом.

Ingredients

Телячі відбивні

4 шт.

Хлібні крихти

150 г.

Борошно

150 г.

Яйця

2 шт.

Соняшникова олія

10 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно з сіллю і перцем.

02

Окремо змішати сіль із хлібними крихтами.

03

У мисці збити яйця.

04

Телячі відбивні обваляти в борошні із сіллю, опустити в яєчну суміш, потім в сухарі.

05

Розігріти сковороду з маслом. Смажити м'ясо з кожного боку по 2 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Віденський шніцель – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua