Овочева запіканка з м'ясом - Image

Овочева запіканка з м'ясом

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запіканки - це окрема група кулінарних виробів, в якій можна виділити дві підгрупи: запіканки солодкі і несолодкі. У пропонованій несолодкій запіканці поєднують різні овочі і м'ясо. В якості м'ясного інгредієнта пропонується використовувати яловичий і свинячий фарш у співвідношенні 1: 1. Інгредієнти в цій запіканці не підлягають попередній тепловій обробці. Зверніть увагу, що кожен шар запіканки в процесі викладання у форму змащують майонезом. Шар фаршу знаходиться між шарами овочів. Смачна сирна "шапочка" додає свої смакові нотки в цю ароматну, ситну, апетитну страву. До того ж, її приготування не викличе у Вас ніяких труднощів.

Ingredients for the recipe

Beef Forcemeat
264.90

Beef Forcemeat

per 1 kg

Ingredients

Beef Forcemeat

350 г

Chilled Pork Minced Meat

350 г

Onion

2 шт.

Packed Potatoes

500 г

Grilled Eggplant

3 шт.

Pink Tomato in Packing

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

1 ст. л.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

150 г

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

50 г

Preparation steps

01

М'ясо і одну цибулину пропустіть через м'ясорубку, додайте перець і сіль.

02

Очистіть картоплю, баклажани, цибулю, наріжте кружечками і посипте спеціями.

03

Наріжте кільцями помідори.

04

Форму змастіть маслом і викладайте інгредієнти наступним чином, при цьому кожен шар змащуючи майонезом: половина (1/2) картоплі, половина баклажанів, половина помідорів, м'ясний фарш, цибуля і знову: картопля, баклажани і помідори.

05

Накрийте форму фольгою і запікайте в розігрітій до 200 градусів духовці протягом 50 хвилин.

06

За 15 хвилин до закінчення випікання зніміть фольгу, посипте тертим сиром запіканку і знову поставте у духовку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min