
Салат з тунця з кукурудзою
Як чудово, що в нашому житті є маса простих і швидких, але гідних як для святкового столу, так і звичайної сімейної трапези страв. Рекомендуємо перевірити цю незаперечну теорію на прикладі нашого вишуканого салату. Час, витрачений на його приготування, зведений до мінімуму: рибка і солодка кукурудза використовуються в законсервованому вигляді, тобто Вам не потрібно витрачати свій дорогоцінний час на відварювання компонентів на салат. Головний «гість» страви – делікатесний тунець, який високо цінується завдяки ніжному м'ясу і делікатному смаку. Рибка відмінно відчуває себе в компанії маринованих огірочків, кукурудзи, хрусткої цибулі та яєць. Відмінний смак завдяки грамотній комбінації продуктів.
Ingredients
Тунець консервований
200 г.
Огірки солоні
100 г.
Кукурудза консервована
200 г.
Цибуля ріпчаста
80 г.
Яйце куряче
4 шт.
Майонез
40 г.
Зелень
40 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
З тунця і кукурудзи злити рідину. Тунець розім'яти виделкою. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Огірки нарізати соломкою або кубиками.
02
Цибулю очистити від лушпиння і подрібнити. Зелень помити, просушити, подрібнити. Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores