
Салат з тунця, оливок і помідорів
Легкий, ароматний і вишуканий салатик, який здивує Вас відмінними смаковими якостями і яскравими, соковитими фарбами. Гармонійний склад цього салату дозволяє визначити його до пікантної середземноморської кухні, яка відома своїми корисними як для фігури, так і для настрою стравами. Головний компонент страви – корисний і дієтичний морський делікатес тунець, м'ясо якого дуже ніжне, делікатне і відмінно поєднується зі свіжими овочами. Салат готується в лічені хвилини, тому Ви сміливо можете його приготувати не тільки коли гості на порозі, але і коли вони вже сидять за столом. Зверніть увагу, рибні консерви і оливки самі по собі досить солоні, тому салатик можна не солити.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Calvo California canned tuna salad 150g
200 г.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Fragata Pitted Olives 280g
100 г.
Rio Corn 420g
100 г.
Carrots
80 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
60 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
40 мл.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
40 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
З кукурудзи і тунця злити рідину. Тунець трохи розім'яти виделкою. Оливки нарізати скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або шматочками.
02
Моркву помити, відварити, охолодити, очистити, натерти на крупній тертці. Салат помити, просушити, нарвати руками. Сир натерти на крупній тертці. Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, спеції за смаком і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores