Торт-безе з гранатами - Image

Торт-безе з гранатами

Number of servings: 6Cooking time: 55 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Дуже ніжний кисло-солодкий і дуже повітряний, легкий торт з коржем з безе і кремом зі збитих вершків з лікерним ароматом, прикрашений зернами граната. Торт виходить досить об'ємним і водночас легким. Лікер вибирайте на свій вибір, наприклад, вишневий, бейліс, кокосовий (тоді буде дуже смачний кокосовий аромат), амаретто. Якщо вдома лікеру не знайшлося, то його можна замінити віскі, коньяком або ромом. У крем можна і не додавати алкоголь, але тоді смак трохи зміниться. По бажанню можна додати в безе трохи подрібнених в борошно фісташок або мигдаля. А в крем додати сир маскарпоне, тоді він буде нагадувати крем для тірамісу і надасть торту цікавий смак.

Ingredients for the recipe

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg
94.00 - 155.90

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

1 kg

Ingredients

Ovostar Liquid Egg White Mixture 1kg

4 шт.

Aro Powdered Sugar 250g

200 г.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

20 г.

Lemon

50 г.

Sterilgarda Alimenti Whipped Cream 35% 200g

500 мл.

Dama cream liqueur 17% 0.5l

45 мл.

Elite Pomegranate

300 г.

Preparation steps

01

Збити білки з цукровою пудрою (180 грам), крохмалем і лимонним соком до стійкої блискучої піни.

02

Духовку розігріти до 150°C. Деко застелити пергаментним папером. Викласти ложкою білки у формі кола. Поставити в духовку і випікати близько 40 хвилин.

03

Вершки збити з пудрою (20 грам) і лікером до пишної маси. Гранат розібрати на зерна. Викласти в безе вершки, а потім зерна граната.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min