
Томатний крем-суп із макаронами
Запропонований суп відноситься до такого різновиду перших страв, як крем-супи, які дуже популярні серед прихильників здорового харчування. Залежно від переліку інгредієнтів, крем-супи можуть бути калорійними і ситними, а можуть бути дуже легкими і дієтичними. І в тому, і в іншому випадку інгредієнти попередньо готуються, а потім збиваються блендером (або протираються через сито) до стану однорідної маси. Томатний крем-суп із макаронами - вегетаріанська страва. Її особливість у тому, що на останньому етапі приготування в однорідну томатну масу додають зварені окремо макарони. Краще використовувати макаронні вироби невеликого розміру.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Oscar Peeled Whole Tomatoes in Own Juice 400g
850 г.
Pantanella Filini Pasta 500g
100 г.
Onion
150 г.
Garlic
2 зубчика
Carrots
100 г.
Basil in Pot
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і часник дрібно нарізати.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Базилік порізати.
04
У каструлі обсмажити на олії цибулю і часник. Потім додати моркву і трохи обсмажити.
05
У каструлю додати помідори разом з соком і тушкувати 5-7 хвилин.
06
Додати зелень, трохи посолити, поперчити, тушкувати 2-3 хвилини. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи кип'яченої води.
07
Суп збити блендером.
08
Відварити окремо макарони до готовності. Воду злити.
09
Суп перелити в каструлю, додати макарони, перемішати і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores