
Томатний крем-суп із макаронами
Запропонований суп відноситься до такого різновиду перших страв, як крем-супи, які дуже популярні серед прихильників здорового харчування. Залежно від переліку інгредієнтів, крем-супи можуть бути калорійними і ситними, а можуть бути дуже легкими і дієтичними. І в тому, і в іншому випадку інгредієнти попередньо готуються, а потім збиваються блендером (або протираються через сито) до стану однорідної маси. Томатний крем-суп із макаронами - вегетаріанська страва. Її особливість у тому, що на останньому етапі приготування в однорідну томатну масу додають зварені окремо макарони. Краще використовувати макаронні вироби невеликого розміру.
Ingredients
Помідори у власному соку
850 г.
Макарони
100 г.
Цибуля
150 г.
Часник
2 зубчика
Морква
100 г.
Базилік
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Цибулю і часник дрібно нарізати.
02
Моркву натерти на середній тертці.
03
Базилік порізати.
04
У каструлі обсмажити на олії цибулю і часник. Потім додати моркву і трохи обсмажити.
05
У каструлю додати помідори разом з соком і тушкувати 5-7 хвилин.
06
Додати зелень, трохи посолити, поперчити, тушкувати 2-3 хвилини. Якщо суп вийшов занадто густий, можна додати трохи кип'яченої води.
07
Суп збити блендером.
08
Відварити окремо макарони до готовності. Воду злити.
09
Суп перелити в каструлю, додати макарони, перемішати і подавати до столу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores