
Мандариновий мармелад
Мармелад дуже цінується за свої смакові якості. І це не даремно. Мармелад дуже смачний і корисний. У першу чергу тому що через особливості його приготування, після довгого кип'ятіння у ньому утворюються така речовина як пектин. А пектин - це справжній санітар організму, він виводить токсини і радіонукліди, нормалізує роботу травної системи, знижує рівень холестерину в крові, підвищує тонус серцевого м'яза. На жаль такий корисний мармелад є нечастим гостем на прилавках магазинів, бо туди входять, крім фруктів і цукру, ще багато некорисних речовин і барвників. Ми ж вам пропонуємо зробити свій корисний домашній мандариновий мармелад.
Ingredients
Мандарини
18 шт.
Цукор
800 г.
Preparation steps
01
Проварити неочищені, нарізані на кружечки мандарини у воді протягом 20 хвилин.
02
Додати цукор і варити ще протягом 40 хвилин.
03
Готовий мармелад перекласти в контейнер і залишити остигати.
04
Можна зберігати в холодильнику протягом 1 місяця.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores