
Сирний рулет з куркою
Якщо Ви ніколи не робили рулет, основа якого - сир, прийшов час спробувати. Повірте: спробувати варто. У Вас вийде чудова сирна закуска: смачна, ніжна, виглядає шикарно, прикрасить собою будь-який святковий стіл. Отже, основа запропонованого рулету готується з натертих на середній тертці твердого сиру і варених яєць, які викладають рівним шаром і запікають у духовці. Нічого складного. Не підведе за своїми смаковими якостями і начинка. Подивіться на її інгредієнти: оливки, солодкий перець, куряче філе. Смачно, ситно і корисно
Ingredients
Куряче філе
300 г.
Сир твердий
300 г.
Варені яйця
3 шт.
Оливки
250 г.
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Перець чорний мелений
за смаком
Перець солодкий
1 шт.
Оливкова олія
за смаком
Preparation steps
01
Оливки нарізати кружечками, а перець і курку невеликими смужками. Додати петрушку, сіль, перець мелений. Перемішати.
02
Сир і яйця натерти на середній тертці, перемішати.
03
Деко застелити папером для випічки і змастити її оливковою олією. Викласти на папір сирно-яєчну масу рівним шаром. Поставити запікатися на 5 хвилин у духовку при 180°C.
04
На одну половину квадрата із запеченого розплавленого сиру викласти курку і накрити другою половиною, склавши навпіл разом з папером. Краї паперу піджати з усіх кінців, щоб сік не витікав. Запікати при тій же температурі ще 30 хвилин.
05
Остиглий рулет нарізати порційними шматочками.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores