Суп з баранини з селерою і цибулею - Image

Суп з баранини з селерою і цибулею

Number of servings: 4Cooking time: 3 h 20 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Практично у всіх кухнях світу в холодну пору року за традицією готують густі, наваристі, поживні супчики з м'ясом. І не дивно: і наїстися досхочу можна, і зігрітися. Хочемо поділитися з Вами найпростішим і швидким рецептом баранячого супу, характерного для кухонь східних країн. Баранина ідеально підходить для приготування перших страв: після варіння м'ясо стає дуже ніжним, м'яким, але при цьому не втрачає пружну текстуру. Суп, приготовлений на баранячому бульйоні, має насичений аромат, специфічний смак і відрізняється яскравим кольором. У нашому випадку баранина складе прекрасну компанію рисовій крупі, моркві, селері і цибулі. Ну і, звичайно ж, пучку свіжої зелені, куди ж без неї?

Ingredients

Баранина

1 кг.

Томатна паста

100 г.

Цибуля-порей

300 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Селера

400 г.

Морква

1 шт.

Зелень

1 пучок

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

М'ясо промити під холодною водою, покласти в каструлю, залити водою, поставити на вогонь, довести до кипіння, зняти пінку.

02

Додати в каструлю цілу цибулину, моркву і селеру. Додати сіль. Варити протягом 2 годин, періодично знімаючи пінку.

03

Після, витягнути м'ясо з овочами з каструлі, процідити бульйон.

04

Овочі очистити і нарізати. Покласти в бульйон рис, варити 15 хвилин. Після, додати в каструлю до рису овочі та томатну пасту. Покласти також в каструлю нарізане на шматочки м'ясо. При подачі розлити в тарілки, присипати зверху посіченою зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min