Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини - Image

Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини

Number of servings: 3Cooking time: 1 h 10 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Стир - фрай називають стравою китайської кухні, хоча це не зовсім так. Насправді це не просто страва, а технологія приготування їжі. Полягає вона в тому, що м'ясо і овочі швидко смажать на розпеченому маслі. Таким чином вони утворюють корочку і не пускають сік - це вважається найголовнішим в такому способі приготування. Так як свинина часто пускає сік (як і будь-яке м'ясо), слід бути уважним і правильно все готувати. Тоді страва вийде, як у справжньому китайському ресторані. Якщо ви любитель китайської їжі, або ж у вас просто, для різноманітності, намічається вечір у Східному стилі, тоді вам неодмінно потрібно приготувати цю нескладну, але незвичайну страву.

Ingredients

Свиняча вирізка

500 г.

Броколі

300 г.

Солодкий перець

3 шт.

Зелена цибуля

3 пера

Соєвий соус

2 ст л.

Яблучний оцет

2 ст. л.

Крохмаль

1,5 ч. л.

Ананаси в сиропі

150 г.

Вода

60 мл.

Сіль

за смаком

Оливкова олія (для смаження)

за смаком

Preparation steps

01

Броколі розділити на суцвіття і відварити в підсоленій воді до м'яко-хрусткого стану.

02

Перець нарізати на квадратики зі стороною 2-3 см. Із вирізки прибрати зайвий жир і плівки, нарізати на довгі тонкі шматочки. Посолити.

03

Обсмажити м'ясо в декілька заходів на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку. Перекласти на тарілку.

04

У тій же сковороді обсмажити до м'яко-хрусткого стану солодкий перець і нарізані білі частини цибулі.

05

Для приготування соусу змішати оцет, соєвий соус, 100 мл. сиропу від ананасів, 60 мл. води і крохмаль.

06

До перцю додати м'ясо, шматочки ананаса, броколі і соус. Смажити на невеликій кількості оливкової олії, помішуючи, поки соус не загустіє і не почне огортати продукти, а броколі не прогріється. Подавати, посипавши дрібно різаною зеленою цибулею з відвареним рисом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Кисло-солодкий стір-фрай зі свинини – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua