
Фарширована цибуля
Рецепти фаршированих страв мають безліч варіантів виконання. Можливо, страва, яку ми вам сьогодні запропонуємо в якості закуски - фарширована цибуля, здається дещо несподіваною і незвичайною, але виходить дуже навіть смачно. Цей рецепт бере свій початок з японської кулінарії. У Японії ця фарширована цибуля дуже навіть популярна. Навіть ті, хто не дуже любить цибулю зможе оцінити по достоїнству цю смачну і цікаву страву. Цибулини залишаються хрусткими і соковитими, без гіркоти, соковито-солодкий м'ясний фарш добре їх доповнює. А сама індишино-грибна начинка добре насичується, прогрівається і стає дуже смачною. Готову фаршировану цибулю подають як гарячу закуску, густо поливши соєвим соусом.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Onion from 3kg
6 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Chilled Turkey Thigh Mince
250 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Oyster Mushrooms 400g
150 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
30 мл.
Chong Soy Sauce 1l
100 мл.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
0,5 ч. л.
Preparation steps
01
Очистити цибулю від лушпиння. Підрізати трохи нижню частину цибулі, щоб цибулини були стійкими, але сік не витікав. Зверху треба зрізати приблизно чверть цибулини і вирізати з неї середину так, щоб залишилося 2 зовнішніх шари цибулі.
02
Гриби промити і дрібно нарізати. Після чого обсмажити їх на соняшниковій олії разом із подрібненою серединою цибулин протягом 2-3 хвилин.
03
Фарш потрібно гарненько обсмажити, додавши третину соєвого соусу і біле вино.
04
Коли фарш трохи охолоне, додати до нього 1 сире яйце і добре перемішати. Після цього додати фарш до обсмажених грибів і цибулі.
05
Перед фаршируванням цибулин в них необхідно насипати крохмалу. Потім цибулини наповнити фаршем з гіркою і покласти на деко, змащене маслом.
06
Фаршировану цибулю запікати в духовці приблизно 30 хвилин при 180°C. Готову цибулю подавати, поливши кожну цибулину соєвим соусом, який залишився.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores