Страта з ковбасою - Image

Страта з ковбасою

Number of servings: 8Cooking time: 2 hDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Традиційно вважається, що страта - страва американська. В основі її є головний інгредієнт - це хліб. Напевно, не існує страти без хліба між шарами. У всьому іншому страви відрізняються одна від одної. Тобто начинка буває дуже різною. У нашому випадку - це ковбаса і листя салату. Напевно, головний плюс цієї страви в тому, що її можна підготувати з вечора, розклавши все в форму. А вранці просто відправити у духовку. І через 20 хвилин ви отримаєте смачний, ситний сніданок, який не забере у вас багато часу, адже вранці його і так завжди не вистачає. Це відмінна страва для сніданку, а також її можна брати із собою на роботу або приготувати у вихідний на обід. Вона завжди буде до місця.

Ingredients

Яйця

12 шт.

Шматочки хліба

0,5 кг.

Молоко

0,5 л.

Сир твердий

150 г.

Ковбаса

300 г.

Листя салату

1 пучок

Вершкове масло

за смаком

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Ковбасу нарізати кубиками, підсмажити.

02

У змащену вершковим маслом форму для запікання викласти шматочки хліба, ковбасу, нарізане листя салату.

03

Збити яйця з молоком, додати сіль, перець, тертий сир.

04

Залити отриманим міксом хліб, ковбасу і салат. Поставити на 1 годину в холодильник.

05

Запікати страту в розігрітій до 170°C духовці 45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Страта з ковбасою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua