
Соус "Пармезан"
Традиційні соуси, якими ми звикли дуже часто користуватися, трохи набридли. І хочеться чогось нового і незвичайного, а шукати доводиться в кухнях інших країн. Але, правда ж, цікаво - як у них і які кулінарні особливості їх кухні? Відповідь на це питання знайдете, лише спробувавши іноземну страву. Представлений нами соус "Пармезан", приклад італійської кухні. Італійці дуже люблять заправляти свої страви різними соусами. А цей рецепт ще і передає справжній італійський глибокий смак сиру. Назва соусу вже й так натякає на свій ключовий інгредієнт - звичайно, це сир пармезан. Його тонкий аромат може упізнати кожний, а насичений смак запам'ятовується назавжди. Сподіваємося, що пікантний сирний соус "Пармезан" - це те, що ви так давно шукали!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
70 г.
Aspra Anchovy Fillets in Sunflower Oil 80g
3 шт.
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
40 г.
Limmi Lemon Juice 125ml
1 ст. л.
Spice Black Pepper Ground
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
Консервований в олії анчоус (філе) помістити в посудину. До нього додати сметану, майонез, сир "Пармезан". Перемішати. Потім додати лимонний сік, поперчити.
02
Ретельно перемішати вінчиком інгредієнти. Подрібнити все у блендері.
03
Перелити в каструлю. Накрити кришкою посудину і поставити в холодильник. По закінченні двох годин соус буде готовий.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores