
Слоєні рогалики з горіхами
Порадуйте себе смачним десертом і приготуйте листкові рогалики з горіхами. Ця страва безсумнівно припаде до душі любителям горіхових начинок. Горіхи можна використовувати будь-які на Ваш смак: волоські, фундук, мигдаль, арахіс або їх мікс. Трикутна форма тіста дозволяє сформувати рогалик, що нагадує за зовнішнім виглядом французький круасан або апетитне пальчикове печиво. Ніжний розтоплений шоколад, яким поливають рогалики, розбавляє приторну горіхову начинку. Подібні ласощі стануть справжньою підзарядкою для мозку, оскільки горіхи, що входять до складу рецепту, багаті на вміст вуглеводів і жирних кислот.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Rud Leaf Frozen Dough
500 г.
Almond Nuts 150g
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Biscuit Chocolate Old Collection With Hazelnuts Milk Chocolate 32% 200g
100 г.
Preparation steps
01
Подрібнити дрібно горіхи і змішати з цукром.
02
Тісто розкачати в коло і розрізати на 8 трикутників.
03
На широкий край викласти начинку по 1 ч. л.
04
Згорнути рогалики. Край рогаликів трохи притиснути, щоб під час випікання конвертики не розкрилися.
05
Деко застелити папером для випічки. Рогалики запікати при температурі 180°C протягом 20 хвилин.
06
Шоколад розтопити і полити ним остиглі рогалики.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores