
Слойки з грибами
Ми із задоволенням представляємо вашій увазі рецепт слойок з грибами. Слойки можуть бути з самими різними начинками. Наприклад, з шинкою, сиром, куркою, овочевими начинками. Але з грибами вони виходять дуже смачними і ситними. А головне приготування слойок не займе у вас багато часу. Чарівність цих слойок полягає в тому, що вони готуються з готового листкового тіста. А готувати з готового тіста дуже легко, просто, а найголовніше приємно, адже, вам не прийдеться витрачати час на його приготування, а саме тісто дуже слухняне і випічка завжди виходить дуже смачною і ароматною. До того ж, після деякого часу слойки не черствіють, а це означає, що їх можна вживати протягом кількох днів.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Blansh Royal Dinner Champignons 250g
200 г.
Onion
1 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
100 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
за смаком
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
1 шт.
Preparation steps
01
Листкове тісто розкачати і порізати на невеликі квадратики.
02
Потім почистити і нашаткувати цибулю. Помити, почистити і порізати на смужки гриби. Цибулю і печериці смажити до готовності. Посолити, поперчити.
03
Потім викласти начинку на квадратики з тіста, посипати тертим на дрібній тертці сиром. Скласти тісто з начинкою навпіл, формуючи виріб. Щільно закріпити краї.
04
Кожну слойку змастити збитим яйцем і викласти на деко, змащене вершковим маслом.
05
Випікати слойки з грибами 30 хвилин при температурі 200°С.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores