Вершковий сир з гарбузом і яблуками - Image

Вершковий сир з гарбузом і яблуками

Number of servings: 4Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.

Ingredients for the recipe

Saint Andre Creme Cheese 200g
299.00 - 315.00

Saint Andre Creme Cheese 200g

200 g

Ingredients

Saint Andre Creme Cheese 200g

3,5 ст. л.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1,5 ст. л.

Hokkaido Pumpkin

100 г.

Spice Cinnamon Ground

за смаком

Sergio Red Apples Dried Rings 150g

4 шт.

Preparation steps

01

Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.

02

Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.

03

Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.

04

Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Вершковий сир з гарбузом і яблуками – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua