
Кульки з кабачка
Страви із кабачків завжди відрізнялися тим, що вони дуже корисні. Хоча їхній смак подобається далеко не всім, все ж їсти кабачки дуже бажано. Тому є деякі рецепти, завдяки яким можна дуже смачно приготувати цей овоч. Наприклад, кульки з кабачка. Страва дуже проста і швидка. Але скільки ж у ній корисних речовин. По живильній цінності кабачки можна прирівняти до огірків. Тобто, вони низькокалорійні. Це означає, що кульки можна робити навіть на вечерю. Кабачки насичують вологою організм, що досить важливо. Така страва буде добре виглядати із будь-яким гарніром. Перед подачею можна прикрасити зеленню або листям запашних трав.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Squash
400 г.
Onion
1 шт.
Pyryatyn Smetankovyy Hard Cheese 50%
75 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
7 Flour 1kg
75 г.
Parsley 70g
за смаком
Dill 70g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Cykoria Breadcrumbs 200g
за смаком
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
за смаком
Dobryk Baking Powder
5 г.
Preparation steps
01
Кабачки натерти на тертці, додати сіль і залишити на кілька хвилин, потім віджати сік.
02
Натерти на дрібній тертці сир. Дрібно нарізати цибулю. Зелень дрібно порізати.
03
Змішати кабачки, яйце, цибулю з тертим сиром та зеленю, додати сіль, перець і перемішати. Потім додати борошно з розпушувачем.
04
Добре перемішати. Сформувати кульки, обваляти в панірувальних сухарях і обсмажити в киплячій олії кілька хвилин з обох сторін (олія повинна покривати кульки).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores