Оселедець, запечений з картоплею - Image

Оселедець, запечений з картоплею

Number of servings: 5Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запропонований рецепт оселедця, запеченого з картоплею – найпростіший спосіб зробити вишукану, смачну страву із наявного набору самих звичайних продуктів. Щоб цибуля стала менш відчутною у страві і не була такою хрусткою, можна попередньо обсмажити її в олії до напівготовності. Таким чином цибуля стане м'якою та ніжною. В якості заправки допускається використовувати не тільки молоко, але і нежирну сметану або вершки. Також можна присипати отриману страву подрібненими сухариками і скропити оливковою олією для появи рум'яної скоринки.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

500 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

2 шт.

Onion

1 шт.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

200 мл.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

50 г.

7 Flour 1kg

1 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Homemade Butter

за смаком

Preparation steps

01

Сковороду змастити вершковим маслом. Картоплю почистити, нарізати скибочками й укласти в сковороду.

02

Свіжий оселедець почистити, прибрати нутрощі, розрізати рибу на невеликі шматочки, укласти поверх картоплі.

03

Цибулю дрібно нарізати і посипати нею оселедець. Зверху присипати борошном і полити олією. Закрити сковороду кришкою і тушкувати на слабкому вогні 20 хвилин.

04

Для заливки вилити в миску яйця. Додати до яєць молоко і злегка збити отриману суміш віночком.

05

Отриману суміш вилити на вже готову картоплю з оселедцем. Тримати на вогні, поки вилита заливка не загусне і зверху не утвориться рум'яна скоринка. Посолити і поперчити за смаком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min