Пісочний сирно-яблучний пиріг - Image

Пісочний сирно-яблучний пиріг

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Пісочний сирно-яблучний пиріг принесе у ваш будинок смак дитинства, веселощів, безтурботності і посмішок. Окрім цього він також наповнить ваш дім солодким ароматом кориці та яблук. От ви дістаєте з духовки пиріг, несете його до столу, де вже не може дочекатися десерту ваша сім'я, а за вами так і в'ється солодкий аромат. Здається, що яблука тільки-тільки впали з дерева на зелену траву, а ви маленькі підбігли, схопили його маленькими рученятами, і піднесли до губ. Ось ви смакуєте солодку і повітряну масу. Разом із задоволенням від їжі по вашому тілу біжить радість від життя. Саме цей пиріг зробить ваші вечори яскравими і незабутніми, особливо, коли за вікном похмура погода.

Ingredients for the recipe

Eco Ground Cinnamon
12.20 - 18.50

Eco Ground Cinnamon

20 g

Ingredients

Eco Ground Cinnamon

5 г.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

1 кг.

Cottage Cheese 9%

500 г.

Dobryk Baking Powder

5 г.

Homemade Butter

200 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

300 г.

Top Grade Wheat Flour

400 г.

KhMZ Sour Cream 20%

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Preparation steps

01

Яйця розбити, відокремити білки від жовтків. Розтерти 2 жовтки зі 100 г. цукру, додати розм'якшене масло і продовжити розтирати. По трохи додавати просіяне борошно, розпушувач. Додати в суміш сметану, замішати тісто і скачати його в кулю, закрити харчовою плівкою і покласти в холодильник на 30 хвилин.

02

Сир протерти, змішати з 60 г. цукру і 1 жовтком. Яблука помити, очистити, видалити серцевини. Нарізати тонкими скибочками і, щоб не потемніли, збризнути їх лимонним соком. Розігріти духовку до 200°C градусів.

03

Деко змастити вершковим маслом. Тісто дістати, тонко розкачати. Розкласти тісто на деко, зробити бортики. Рівномірно нанести на тісто сирну суміш, викласти яблука і посипати їх корицею. Покласти пиріг в розігріту духовку і випікати близько 35-40 хвилин.

04

Білки з цукром, що залишився збити в стійку піну. Через 30 хвилин випікання дістати пиріг і змастити піною. Поставити знову в духовку на 5-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

Panna-cotta with Gorgonzola сheese

4

30 min