
Суфле із сьомги
Представляємо вашій увазі дуже незвичайну страву - суфле з сьомги. Всі звикли сприймати таку страву, як суфле виключно в солодкому вигляді. Але суфле - це поняття дуже широке. І сьогодні ви в цьому переконаєтеся. Суфле буває з сьомги. Смак суфле виходить ніжним, м'яким. Страва буде танути у вас на губах. Цей смак суфле з сьомги виходить просто фантастичним. Така страва торкнеться душі навіть найбільш неприступних гурманів. Таке суфле стане шикарною прикрасою будь-якого святкового столу. Воно буде радувати око, та от біда тільки недовго, тому що скільки б ви його не приготували - розходитися воно у вас буде на раз -два. Перед подачею не забудьте прикрасити зеленню.
Ingredients
Філе сьомги
500 г.
Яєчні білки
2 шт.
Вершки 33-35%
300 мл.
Сіль
0,5 ч. л.
Маскарпоне
60 г.
Червона ікра
50 г.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Сьомгу нарізати великими шматочками.
02
Подрібнити в блендері або пропустити через м'ясорубку.
03
Білки збити з сіллю. Додати вершки і продовжувати збивати до загустіння маси.
04
В отриману масу додати рибу і продовжувати збивати.
05
Формочки для запікання трохи змастити олією. Суфле викласти у форми.
06
Форму з суфле поставити в глибоке деко. У нього налити гарячу воду так, щоб вона доходила до середини форми з суфле. Поставити в розігріту до 180°C духовку. Випікати протягом 35-40 хвилин.
07
Готове суфле повністю остудити, і лише потім вийняти з формочок. За допомогою кондитерського шприца прикрасити суфле маскарпоне (викласти по краях). У середину викласти ікру.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores