
Салат з авокадо, курячим філе і фетою
Ця страва для всіх любителів авокадо. Авокадо не рекомендується замінювати іншим продуктом, так як в цьому салаті він просто ідеальний. Брати треба тільки стигле авокадо. Цибулю краще використовувати порей. Якщо під рукою є тільки ріпчаста цибуля, то краще її попередньо промити в холодній воді, щоб при додаванні в салат, вона не гірчила. Сир фета додають в салат у самому кінці, коли вже всі інгредієнти перемішані між собою. Це пов'язано з тим, що цей сорт сиру дуже ніжний і швидко розвалюється. Допускається заміна сиру фета бринзою. В цілому виходить чудова легка і ніжна закуска для обіднього або святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Avocado 500g
300 г.
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
250 г.
Svet Cheese Feta Cheese 45%
200 г.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Garlic
3 зубчика
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе відварити до готовності. Остудити і дрібно нарізати.
02
Ріпчасту цибулю нарізати дрібно.
03
Огірки і сир нарізати кубиками.
04
Авокадо очистити і також нарізати кубиками.
05
Для заправки змішати олію, оцет, додати видавлений через часниковий прес часник. Трохи посолити, поперчити.
06
Листя салату порвати руками.
07
Додати філе, огірки, авокадо, цибулю.
08
Додати заправку. Потім додати фету і перемішати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores