Салат із оселедця і буряка з апельсиновою заправкою - Image

Салат із оселедця і буряка з апельсиновою заправкою

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Дуже смачний і незвичайний салат. Всі інгредієнти гармонійно поєднуються. Разом буряк і оселедець в одному рецепті - це класика, а в поєднанні з апельсином і коріандром - справжній модерн. Щоб буряк зберіг максимальну кількість вітамінів і не вийшов водянистим, його запікають у духовці, загорнувши в два шари фольги. Апельсиновий соус надає салату соковитість і свіжість, прекрасно відтіняє і смак буряка, і смак оселедця, роблячи його ніжніше. Готовому салату потрібно дати настоятися протягом 30-40 хвилин. Подають салат з буряком і оселедцем під апельсиновим соусом злегка охолодженим.

Ingredients

Оселедець слабосолений

1 шт.

Буряк

2 шт.

Апельсини

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Салат зелений

200 г.

Коріандр

1 пучок

Олія рослинна

за смаком

Preparation steps

01

Видалити нутрощі з риби, очистити від шкіри і кісток, нарізати невеликими шматочками.

02

Відварити буряк, остудити, після очистити від шкірки. Нарізати буряк кружечками, змішати буряк з рослинною олією.

03

Вичавити із апельсина сік. Розігріти сковороду, налити апельсиновий сік, додати цукор, випарити сік до загущення. Остудити суміш зі сковороди, після змішати з рослинною олію.

04

При подачі викласти листя зеленого салату на тарілку, зверху нарізаний кружечками буряк, присипати коріандром, викласти зверху шматочки риби. Заправити салат апельсиновим соусом. Посипати кільцями цибулі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min