Салат з сьомгою і перепелиними яйцями - Image

Салат з сьомгою і перепелиними яйцями

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Всіма відомі «Олів'є», «Оселедець під шубою», «Цезар» – незмінні атрибути святкового застілля. Але рано чи пізно, традиційні страви починають набридати. Рекомендуємо урізноманітнити Ваше святкове меню абсолютно новим, незвичайним і смачним салатиком. Простий і швидкий у приготуванні, легкий і свіжий, він не залишиться без уваги гостей. Ніжне м'ясо слабосоленої сьомги, яскравий смак перепелиних яєць, огіркова свіжість і пікантність зеленої цибулі гармонійно об'єднуються і перетворюють отриманий салат в справжній кулінарний шедевр. Додавши до сметани трохи діжонської (або французької зернистої) гірчиці і лимонного соку, Ви зробите салатну заправку ще більш пікантною, а смак – насиченим.

Ingredients

Сьомга слабосолена

250 г

Яйце перепелине

12 шт.

Сметана

20 г

Кріп

20 г

Цибуля зелена

20 г

Огірки

300 г

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Сьомгу нарізати шматочками або кубиками. Яйця відварити до готовності, охолодити і нарізати на четвертинки. Огірки помити, очистити і нарізати кубиками.

02

Зелень помити, просушити і дрібно нарізати. Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і сметану. Посипати салат зеленню і обережно перемішати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Салат з сьомгою і перепелиними яйцями – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua