
Салат з шинкою і яблуками
Салати є однією з найпопулярніших закусок на українському столі. Жодне святкове застілля або звичайний сімейний обід не обходиться без цієї традиційної страви. Завдяки поєднанню різних продуктів і заправок можна домогтися незвичайних, часом навіть несподіваних смакових ноток. Пропонуємо випробувати легкий і ситний салатик одночасно, який здивує Вас неповторним смаком. Не дивлячись на велику кількість компонентів, він дуже простий і швидкий у приготуванні. Страви, у складі яких є яблуко, завжди виходять соковитими, свіжими і хрусткими. Рекомендуємо використовувати кислі або кисло-солодкі сорти, такі як семеренко, антонівські. При бажанні маринований огірок можете замінити свіжим.
Ingredients
Шинка
200 г.
Картопля
200 г.
Стебло селери
100 г.
Огірки мариновані
100 г.
Яблука
140 г.
Салат зелений
60 г.
Майонез
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Шинку нарізати кубиками. З огірків злити рідину. Нарізати їх кубиками або соломкою.
02
Селеру помити і нарізати кубиками. Салат помити, просушити, нарвати руками.
03
Яблука помити і нарізати соломкою або кубиками. Картоплю помити, відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores