Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем - Image

Салат із курки з шампіньйонами і болгарським перцем

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонований варіант салату – чудовий приклад як із простого набору інгредієнтів можна швидко і без особливих турбот здивувати рідних смачним, поживним і оригінальним обідом. Ніжне, але злегка сухувате куряче філе ідеально поєднується зі смаженими грибами печерицями та вареними яйцями. Особливу пікантність додає солодкий болгарський перчик. Для більшої яскравості кольору і ефектності рекомендуємо використовувати червоний, жовтий і зелений сорти перцю. Кожен з них має свій, характерний смак, який гармонійно «впишеться» в загальну смакову композицію салату. Не бійтеся експериментувати і замініть, наприклад, смажені гриби на мариновані. Несподівані смакові відчуття, які Ви отримаєте, запам'ятаються надовго.

Ingredients for the recipe

Chicken Fillet
204.90 - 293.00

Chicken Fillet

per 1 kg

Ingredients

Chicken Fillet

400 г.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт.

Fresh Royal Champignons

300 г.

Packaged Green Peppers

150 г.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

30 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Куряче філе відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити птицю. Філе нарізати кубиками або скибочками.

02

Печериці помити, нарізати кубиками й обсмажити. Солодкий перець помити і нарізати кубиками або скибочками. Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min