Салат з беконом і авокадо - Image

Салат з беконом і авокадо

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Цей вишуканий салат здивує Вас і Ваших гостей цікавим поєднанням смаків, яке ще довго будете згадувати. Гармонійна комбінація ароматного бекону, що збуджує апетит, і екзотичного для нас, але встигшого полюбитися плода авокадо геть змінить сформовані кулінарні стереотипи і смакові переваги. Ця цікава, неповторна і ефектна страва скрасить Ваш святковий стіл та займе на ньому своє «коронне» місце. Заправка з оливкової олії, бальзамічного оцту і соку лимона внесе приємну нотку свіжості, а часник – насичений аромат. Якщо Ви все ще сумніваєтеся з приводу додавання бекону, можете замінити його шинкою або відварним курячим філе. Смачного.

Ingredients for the recipe

Chilled Bacon
224.89 - 299.00

Chilled Bacon

per 1 kg

Ingredients

Chilled Bacon

160 г.

Spinach Bunch100g

200 г.

Avocado 500g

1 шт.

Lemon

30 г.

Garlic

1 зуб.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

30 мл.

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Preparation steps

01

Бекон обсмажити до хрусткої скоринки. Потім охолодити і нарізати невеликими шматочками. Шпинат помити і ошпарити окропом. Авокадо очистити, видалити кісточку, нарізати кубиками і сзбризнути лимонним соком.

02

Часник очистити від лушпиння і подрібнити. Оливкову олію з'єднати з оцтом. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min