
Салат зі спаржею з шинкою
Ситний і корисний дієтичний салат, який принесе вам суцільну користь і задоволення, особливо якщо ви заміните порцією салату вечерю. Вітаміни та мікроелементи в даному випадку вам подарує спаржа. Адже вона хороше джерело вітамінів В, А, С, Е, а також міді і фолієвої кислоти. І, звісно, однозначно плюсом є її низька калорійність. Що стосується приготування спаржі, то тут є невеликий секрет ... Спаржу необхідно класти в киплячу воду, але ніяк не в холодну і потім нагрівати. Кладучи її в окріп ви збережете яскравий насичений зелений колір. Тому в салаті спаржа буде виглядати привабливіше.
Ingredients
Спаржа
400 г.
Шинка
200 г.
Сіль
за смаком
Яйце куряче
4 шт.
Олія оливкова
30 мл.
Гірчіця
20 г.
Помідори
300 г.
Preparation steps
01
Спаржу відварити в підсоленій воді. Шинку нарізати соломкою.
02
Яйця відварити, охолодити, очистити, нарізати кубиками або скибочками. Помідори помити і нарізати кубиками або скибочками.
03
Гірчицю змішати з оливковою олією. Всі інгредієнти з'єднати. Додати заправку і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores