
Румунські ковбаски
Одною із самих популярних страв румунської кухні вважаються мічі (мітітеї). Це румунські ковбаски зі свинячого і яловичого фаршу, які готують на грилі або вугіллі. Запропонований рецепт - один із варіантів цієї страви. У цьому рецепті ковбаски пропонується приготувати зі свинячого фаршу і обсмажити на сковороді. Дуже важливо ретельно вимісити фарш і воду додавати у фарш малими порціями, гарненько вимішуючи. Після вимішування необхідно ретельно "відбити" приготовлену м'ясну суміш. Яким чином? Збирайте фарш у ком і кидайте його назад у миску. У цих нескладних маніпуляціях секрет успіху страви. Крім зазначених у рецепті, за бажанням можна додати у фарш свої улюблені спеції і приблизно 0,5 чайної ложечки соди.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Natural Chops Pork
500 г.
Bread Crumbs
80 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Top Grade Wheat Flour
20 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
60 мл.
Garlic
3 зубчики
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Eco Marjoram
за смаком
Preparation steps
01
Свинину промолоти через м'ясорубку 2-3 рази. Викласти фарш в миску, посолити і поперчити за смаком, додати майоран.
02
Додати подрібнений часник, додати 50 мл. холодної води, ретельно перемішати до однорідної маси.
03
Розділити фарш на кілька частин, з кожної скачати ковбаски, обваляти спочатку в борошні, після - у збитому яйці, в кінці - в сухарях.
04
Обсмажити всі ковбаски на рослинній олії, з усіх боків. Подавати з картоплею фрі.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores