
Риба у вершках по-норвезьки
У Вас сьогодні рибний день? Порадуйте домашніх "Рибою у вершках по-норвезьки". Треба відзначити, що в жодній іншій країні не знайдеш таких різноманітних рибних страв, як у Норвегії. І це не дивно, бо головний продукт цієї морської країни - звичайно, риба. Тріска, скумбрія, оселедець, лосось, форель, сардини (причому в будь-якому вигляді) присутні там, без перебільшення, в щоденному раціоні будь-якої сім'ї. У запропонованому рецепті використовується філе тріски. Тріска по праву затребувана кулінарами всього світу. Правильно приготовлена, вона відрізняється особливим смаком і ароматом. Запечена у вершках під "шубкою" з яєць, м'якушки білого хліба і тертого сиру, тріска стане одною із самих улюблених сімейних страв.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Norven Cod Fillet without Skin Frozen 450g
1 шт.
Leek
1 шт.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
300 г.
Homemade wheat bread 580g
2 шматки
Grana Padano 32% cheese
100 г.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
3 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Нарізану цибулю викласти у форму з соняшниковою олією.
02
Нарізати філе тріски невеликими шматочками і укласти їх поверх лука порея.
03
Залити рибу вершками.
04
Яйця злегка збити, додати до них м'якіш білого хліба, тертий сир, сіль, перець, все перемішати.
05
Отриману суміш акуратно викласти по поверхні риби і відправити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 170°C.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores