
Ругалах - печиво з маком
Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
180 г.
Homemade Butter
150 г.
Aro Powdered Sugar 250g
15 г.
Philadelphia Cheese 500g
150 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
0,5 ч. л.
Poppy
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
4 ст. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
150 мл.
Raisins
2 ст. л
Almond Roasted Salted Almonds 50g
2 ст. л
Salt Egypt
за смаком
Auchan Vanilla Sugar 8g
за смаком
Preparation steps
01
Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.
02
Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.
03
Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.
04
Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores