Ругалах - печиво з маком - Image

Ругалах - печиво з маком

Number of servings: 10Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Ругалах - це страва єврейської кухні. Єврейська кухня дуже складна і незвичайна. На формування єврейської кухні великий вплив зробили релігійні звичаї і викликані ними обмеження. Найбільшою популярністю користуються страви з великою харчовою і біологічною цінністю, які містять достатню кількість вітамінів, повноцінних білків, мінеральних речовин, легко засвоюваних організмом. Сьогодні ми і пропонуємо приготувати вам прекрасний еврейський десерт ругалах. Це макове печиво дуже смачне і корисне. У ньому присутні дуже корисні продукти. Воно буде дуже гарним сніданком для вас. До нього підходять ідеально соки і чай. Також добре вживати таке печиво з кисілем.

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

180 г.

Homemade Butter

150 г.

Aro Powdered Sugar 250g

15 г.

Philadelphia Cheese 500g

150 г.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

0,5 ч. л.

Poppy

100 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

4 ст. л.

Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g

150 мл.

Raisins

2 ст. л

Almond Roasted Salted Almonds 50g

2 ст. л

Salt Egypt

за смаком

Auchan Vanilla Sugar 8g

за смаком

Preparation steps

01

Змішати борошно, цукор, сіль і ваніль. Додати до цієї суміші вершковий сир, лимонний сік і масло. Замісити тісто, розділити на 2 частини і поставити в холодильник на 2 години.

02

Для начинки мак змішати з цукровою пудрою, родзинками і 1 ст. л. розтопленого масла, залити молоком і довести до кипіння. Залишити настоюватися під кришкою. Додати мелений мигдаль, перемішати.

03

Тісто розкачати в коло і розрізати його на 10 частин. Кожну частину розкачати, викласти начинку і загорнути.

04

Розігріти духовку до 200°C. Випікати "ругалах" 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min