
Перець фарширований
Не дивлячись на велику різноманітність страв в сучасній кулінарії, все ж залишаються такі, які завжди приємно згадати, як раділи їм у дитинстві, і приготувати вже їх самому. Якщо ви прихильник більш класичної кухні, якщо експерименти і трохи дивні і незвичайні страви вас лякають, тоді наш рецепт - це те, що ви шукаєте. Адже фарширований перець - давно улюблена всіма страва. При чому не залежно від віку та статі. Солодкуватий смак болгарського перцю добре поєднується з м'ясним фаршем, і ми отримуємо дуже ситну і соковиту страву, яку складно не полюбити. Цей рецепт згодиться також молодим хазяєчкам, які тільки вчаться кулінарному мистецтву. Тому в будь-якому випадку він вам стане в нагоді.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Kamis Sweet Red Pepper 20g
10 шт.
Carrots
500 г.
Young Onions
500 г.
Iberica Garlic Cloves 100g
3 шт.
Parsley Root
250 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
10 шт.
Dill 70g
25 г.
Vita Verde Carrots and Celery Vegetable Sticks 180g
250 г.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
250 г.
Tomato
1 кг.
Bay Leaf
2 шт.
Preparation steps
01
Приготувати фарш. Корені порізати на дрібну соломку, цибулю порізати. Обсмажити корені та цибулю в олії до золотистого кольору, посолити, поперчити товченим перцем, покласти лавровий лист, половину січеної зелені. Залити перці окропом, накрити кришкою та дати охолонути.
02
Почистити перці зсередини, заповнити фаршем. Поставити заповнені перці в кастрюлю фаршем вгору, залити пропущеним через м'ясорубку помідорами, олією, посолити, покласти лавровий лист та поставити на середній вогонь.
03
Коли сік увариться та зверху буде червона олія, зняти перець з вогню, додати до нього товчений часник. Перець, що охолонув перекласти в глибоку тарілку, зверху посипати зеленню, що залишилася.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores