
Гарбузово-рисовий пудинг
Пропонуємо вашій увазі прекрасний рецепт приготування десерту - гарбузово-рисового пудингу. Такий десерт дуже добре підійде до вечірнього чаю або ранкової кави. Гарбузово-рисовий пудинг - це в першу чергу вітамін С, який особливо цінний в осінній період, завдяки вмісту в пудингу апельсинового соку і гарбуза. А також вітаміни групи В, що допомагають подолати втому, безсоння і безпричинну дратівливість. Цей вітамін допоможе позбутися прищів і зробити нігті міцними і красивими, а волосся пишним і здоровим. Наявні в гарбузі вітаміни А і Е є головною перешкодою, що не дозволяє з'явитися раннім зморшкам і передчасним ознакам старіння.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Steamed Rice
450 г.
Milk 2.5% 900g
1 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Freshme Orange Juice 0.5l
100 г.
Hokkaido Pumpkin
200 г.
Salt Egypt
за смаков
Preparation steps
01
Змішати рис, молоко, цукор, апельсинову цедру, апельсиновий сік і сіль.
02
Дати закипіти. Варити рис на маленькому вогні 25 хвилин, помішуючи.
03
Порізати гарбуз кубиками, відварити в окремій ємності до м'якості. Додати в рис, накрити кришкою і дати трохи постояти.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores