
Ікра щуки
З ікри щуки можна приготувати чимало страв. Її додають у всілякі салати, її їдять просто солону, з неї готують смачні закуски. Мало того, ікра щуки дуже корисна. Вона містить: фосфор, йод, залізо, поліненасичені жирні кислоти та інші корисні речовини, необхідні нашому організму, щоб він нормально функціонував. Вона корисна для тих, у кого проблеми з тиском і тих, хто хоче підвищити рівень гемоглобіну, ікра запобігає передчасному старінню організму. Вона підвищує загальний життєвий тонус. Ікра щуки є природним афродизіаком і додає сили на «любовному фронті». Тому приготуйте сьогодні собі і своєму коханому на вечерю ікру щуки.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Defrosted Pike Caviar
250 г.
Onion
0,25 шт.
Lemon
за смаком
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
1 ст.л.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
1 ст.л.
Dill 70g
за смаком
Baguette, pc
1 шт.
Preparation steps
01
Духовку розігріти до 180ᵒC. Багет нарізати тонкими скибочками, так. щоб він не розкришився. Скибочки викласти на деко, перед цим постелити на нього пекарський папір, поставити в духовку на десять хвилин. Хліб повинен підсохнути і стати схожим на чіпси. Вийняти його та дати йому охолонути.
02
Цибулю натерти на крупній тертці. З отриманої маси віджати сік.
03
Потім потрібно перемішати ікру з майонезом і вершками, додати цибулю і подавати з хлібними чіпсами, все це прикрасити частинкою лимона та окропу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores