
Перець, фарширований індичкою
Варіантів приготування фаршированого перцю існує багато. Насамперед, тому що багато варіантів начинки для фарширування. У запропонованому рецепті це фарш із індички, змішаний зі звареним до напівготовності рисом. М'ясо індички заслужено користується особливим попитом у господинь: воно смачне, нежирне, низькокалорійне, але поживне, корисне, містить цілий ряд корисних для здоров'я мікроелементів та вітамінів, містить мінімум холестерину, легко засвоюється шлунком. Фарш із індички відрізняється ніжністю, зовні він схожий на курячий, але трохи темніше за забарвленням. Тушковані в томатному соусі, ароматні, соковиті, приготовані Вами фаршировані перці сподобаються всім, хто їх спробує.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Turkey Thigh Mince
500 г.
Steamed Rice
100 г.
Bell Pepper
10 шт.
Pink Tomato in Packing
1 кг.
Packed Onion from 3kg
150 г.
Carrots
200 г.
Salt Egypt
за смаком
Eco Allspice 20g
5 горошин
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити до напівготовності, остудити, змішати з фаршем. Посолити, поперчити за смаком.
02
Зрізати у перця верхівку, очистити від насіння. Наповнити перець фаршем.
03
Злегка обсмажити на соняшниковій олії дрібно порізану цибулю.
04
Додати до цибулі натерту на середній терці моркву, а потім очищені від шкірки і пропущені через м'ясорубку помідори. Посолити.
05
Викласти в підливу нафарширований перець, додати горошини духмяного перцю.
06
Щільно накрити кришкою, тушкувати на маленькому вогні 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores